Residentie Prinsenbos met service flats in Kapellen, Antwerpen

Geniet van uw welverdiende rust in de service flats van Residentie Prinsenbos in Kapellen (Antwerpen)

Bij Residentie Prinsenbos in Kapellen (Antwerpen) vindt u alle faciliteiten om uw oude dag in alle comfort door te brengen. Onze residentie met luxueuze serviceflats bevindt zich in een oase van groen. In onze perfect uitgeruste assistentiewoningen met hotelservice kunt u onbekommerd genieten. 

 

Wij hechten veel belang aan het creëren van een veilige omgeving, aangepast aan uw behoeften en wensen. Verpleegkundigen, kapper, kinesist … Ze zijn allemaal in huis aanwezig. Ook culinair zorgen we ervoor dat u uw vertrouwde keuken niet hoeft te missen, met heerlijke maaltijden uit eigen atelier. U bepaalt zelf of u op uw kamer eet of gezellig in groep. U leest het, in dit rusthuis vindt u service flats met een uitstekende hotelservice.

 

Residentie Prinsenbos wordt gekenmerkt door een gemoedelijke, familiale sfeer. We beschikken tevens over een hulppost en een medische oproep voor noodgevallen 24 uur op 24 uur. Uiteraard is al ons personeel medisch geschoold.

 

Wenst u meer informatie over onze service flats of een rondleiding op ons domein? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

PRINSENBOS

 

Wilt u bij ons verblijven? Wij bespreken met plezier de mogelijkheden. Bel of mail ons, maak een vrijblijvende afspraak en kom langs voor een rondleiding op ons mooie domein. We zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Kapellen, Merksem, Brasschaat, Mariaburg en Antwerpen.